Foto’s van de maand: juni #Didi

YB juni 2016 DidiYes, deze keer wel een echte update van de maand juni. Vanmiddag reden we met vriendinnen terug van Zeeland naar Hoorn en ging om 12.00uur het alarm af en dacht ik meteen: “Oh ja de eerste maandag van de maand, dus weer tijd voor: Ons leven in foto’s.”
Wat kan er in een maand tijd veel veranderen, niet alleen uiterlijk maar ook innerlijk. Wil je weten wat? Lees snel verder.

LINDAnieuws.
Hoe vet was dat! Er was een balletje wat ineens heel snel ging rollen. Als je denkt waar gaat dit in vredesnaam over? Deze maand had ik een blogpost geschreven naar aanleiding van de nieuwe Linda Magazine thema: photoshop #LoveMyLife lees mijn blog hier mocht je hem nog niet gelezen hebben. Maar voor dat het online kwam hielp mijn moeder eerst met het maken van de foto’s. De eerste versie was nog met het Magazine die halverwege mij gezicht zat, en mijn moeder zei: “kan je hem echt niet een stukje lager doen, het ziet er best gek uit zo”. Maar dan zie je mijn kin dacht ik. Hoewel ik ook “gewoon” make-up-loos” naar Yoga of werk of de Gym ga en mij hier best voor schaam en onzeker voel maar niet de hele boel met foundation wil dicht smeren.
Uit eindelijk ging ik er voor, een foto zonder make-up en een foto met make-up en fotobewerken en filter. Wat jullie natuurlijk niet zagen op Instagram (op het blog en Facebook en de Linda nieuws-site) is dat het heel wat foto’s voor nodig waren op een perfecte te hebben. Stukje naar links, stukje naar rechts, de Linda. iets hoger, iets lager, ga zo maar door.
Na lang twijfelen of ik het ook echt zou plaatsen stond het donderdagavond online. Vrijdagochtend hadden zij/Lindanieuws het bericht geliked en dacht ik stiekem nog, wat jammer dat ze er geen reactie onder hebben gezet, misschien vinden ze het stom etc. En begon ik zelfs te twijfelen, misschien toch maar er weer af halen? Tot dat ik in de middag na het werk op mij telefoon keek en zij een repost hadden op hun eigen Instagramaccount en toen ging het heel snel, de likes stroomde binnen en we kregen ook nieuwe volgens er bij. Annette stuurde mij een berichtje het staat ook op de site van Lindanieuws en voor ik het wist ook op Facebook. Dus deelde ik het dan toch maar op mijn eigen pagina.

#PillenVoorHetLeven
Ik was vooral “bang” wat de reactie van anderen hierop zou zijn. Op Intagram kwam er geen één like op die foto en ik werd er heel onzeker van en dacht waarom stel ik mezelf kwetsbaar op om het te delen. Totdat Francien Regelink (van Girls Love 2 Run) de eerste like gaf. Gek hoe eigelijk hoe blij je daarmee kan zijn, maar voor mij betekende het heel veel. Zij stelde zich trouwens ook kwetbaar op door haar verhaal te delen over seksting en daar een boek (Francien laat je tieten nog eens zien) over heeft geschreven en nu ook voorlichting geeft op middelbare scholen. En ook de reacties van lieve (Facebook) vrienden/vriendinnen en totale onbekende gaven mij vertrouwen dat ik de juiste beslissing had gemaakt om het wel te delen.

Love for life event
Via een Facebook bericht van Marieke de Lange (Kundalini Yogadocent) zagen we dat dit event er was en zij kaartjes mocht weggeven. Bijdeze Marieke nogmaals heel erg bedankt, ook voor je fijne les. Het was mij eerste echte Kundalini les, helaas was de omgeving nogal rumoerig, ken je die springschoenen? Die stonden naast ons en verder ook veel andere drukte. Gelukkig gaf zij tijdens Yogafest ook een les.

Yogafest
Een Yogafestival in Amsterdam waar ik al heel lang naar uit keek omdat de Boys of Yoga ook kwamen. En vele andere fijne docenten en lessen op het programma stonden. En ik heel blij naar huis ging met mijn allereerste Teeki bij de Iloveyoga stand. Het was een top weekend, waar snel een blogpost over komt.

25cm er af!
Nu denken jullie waarschijnlijk als eerste, wow die is goed bezig met haar Personal Body Plan. Maar ik bedoel 25 cm van mij haar. In januari 2015 heb ik voor het eerst een vlecht gedoneerd en dat wilde ik graag zo snel mogelijk weer doen. Twee weken geleden dacht ik ineens, en nu gaat het er af, maar aangezien impulsieve acties niet altijd goed zijn gaf ik mezelf even bedenktijd en woensdag is de schaar er in gegaan. Maar is kort haar wel in Yogastijl? Wie weet komt er op deze vraag binnenkost ook een blog online.

Meditatie bij zonsopkomst in Enkhuizen van Verhip
Een vriendin van de middelbare school tagde mij in een bericht over deze meditatie, of het misschien ook iets voor mij en Yogabuddies was om er heen te gaan. Mediteren om kwart over vijf, dan is het wel heeeeeel vroeg mij bed uit en met openbaar vervoer niet te doen. Dus stelde zij voor om samen te gaan en mij op te halen. Dus kon ik natuurlijk geen nee zeggen 😉 maar ik ben heel blij om dit een keer gedaan te hebben. Dank je wel Nika 🙂 en ook hier komt een keer een uitgebreider verslag over online.

Nieuwe verslaving
Raketijsjes en kwarkbollen met chocolade. Het was even een gedoe, de eerste keer mislukte de kwarkbollen en was de nieuwe smaak met kokos er niet meer dus ging ik aan de slag met framboos, wat trouwens erg lekker was. Alleen het digitale stuk was nog lastig. Het plaatsen op Youtube lukte mij niet, het bestand wilde niet geplaatst worden dus met een omweg staat er nu wel een klein fragment van de video bij het recept. Super lekker! Nog niet gemaakt? Klink hier voor het recept.

YB juni 2016 Didi