Foto Friday – Didi #november:1

yb-foto-friday-november-1Jippie! Aan mij de eer om de nieuwe rubriek (dat klinkt trouwens nog zo lekker ouderwets) te openen: Foto Friday of Photo Friday, welke vinden jullie beter/ mooier? In mijn Foto Friday wil ik de foto’s verdelen in “geluksmomentjes” en “een beetje stom” omdat het echte leven nou eenmaal met ups en downs is ūüėČ
Deze afgelopen twee weken, van “Harry”, het skelet tot IAMLOVE.

 

 

 

 

 

De geluksmomentjes en de “beetje stom” van 28 oktober tot vandaag 11 november.

Harry het skelet

%22harry%22-bron-yoganinabron foto: yoganina
Vrijdag 28 oktober was het alweer de laatste les van de drieluik; My Body, My Yoga. Gegeven door Nina van Yoganina. Ondanks dat alle moeilijke woorden zoals abductie en adductie en de Engelse namen voor alle botten in het skelet hebben we onwijs gelachen tijdens alle testjes. Het is echt een must om deze training te volgen. Dit wil ik natuurlijk meer toelichten dus hier komt binnenkort een blog over online.

Dermatoloog in Amsterdam

yb-afspraak-dermatoloog
Een beetje stom, ik had mijn OV-kaart uit mijn portemonnee gehaald en de treinkaartjes van Londen zaten er nog wel in. Daar kwam ik pas achter toen ik op het station stond en geen tijd meer had om terug naar huis te gaan. Gelukkig zat mijn pinpas er wel in, maar een kaartje zonder 40% korting.

 

IAMLOVE sticker

yogabuddies-iamlove
Nadat ik bij de dermatoloog was geweest had ik nog een hele dag in Amsterdam voor de boeg. In de avond was er een lezing bij De nieuwe liefde over: Zelfdoding, (wanneer) mag je met het leven stoppen?
In de tussentijd ging in in het centrum van Amsterdam opzoek naar een fijn plekje om wat te drinken, misschien wat te schrijven of te lezen. Ik kwam een keer het huisje wat ook in de film Mannenharten te zien is tegen maar helaas was het toen dicht. En nu was het de uitgelezen kans om er heen te gaan! Het is echt zon toffe fijne idyllische plek. En zag toen de I AM LOVE sticker op de kassa. Deze had ik op Instagram al heel vaak voorbij zien komen, maar nog nooit in het echt, hoe leuk! Echt een geluksmomentje.

 

Lieveheersbeestjes

yb-lieveheersbeestje
Van het appartement in Peterborough, in de trein naar het vliegveld en later in Nederland bij een nieuwe collega op de autoruit en vervolgens op de fiets bij het stoplicht. Elke keer als ik er één zag was het een klein geluksmomentje. Lieveheersbeestje, als teken tegen zinloos geweld.

 

Oeps

yb-garde
Een beetje stom, ik was melk voor de cappuccino aan het verwarmen toen de klopper/garde afbrak. Meh

 

 

OMdenken 

omdenken-focus-resultaat
Deze week kwam er maandag een nieuw blog online. Over de kleine veranderingen binnen Yogabuddies. Een geluksmoment omdat ik hoop dat het mijzelf meer rust gaat geven om van het schrijven te kunnen genieten.

 

Eten bij de Pizzabakkers

yb-ups-en-downs-fiets
Deze week heerlijk gegeten bij de Pizzabakkers met een vriendin en heerlijk bijgekletst. We hadden het over van alles en nog wat. Toen ik aan haar vroeg ken je dat plaatje van die fiets die van A naar B gaat met allemaal hobbels etc. in de weg? Kende ze dat niet. Dus probeerde ik mijn tekenskils. Het is een bekend plaatje waarbij het groei laat zien. Mensen willen het altijd graag in één strakke lijn omhoog maar in werkelijkheid gaat het met kuilen, bochten, ups en downs. Zoals dat bijvoorbeeld ook gaat in werk, relaties, afvallen/aankomen en ga zo maar door. We hadden een heerlijke avond gehad en daarna voldaan terug in de trein naar Hoorn.

 

De wereld van Sofie

yb-boek-de-wereld-van-sofie
Een paar weken geleden was ik met Annette in Amsterdam (om een fitboy te interviewen!) en we liepen daarna langs de UVA, en De Oude mannenhuispoort. Toen zag ik daar ineens dit boek liggen die ik al zo lang wil lezen! (Weet dat het ook in de bieb staat bij Yoganina, maar durf hem niet te lenen omdat ik ontzettend langzaam lees en hem nooit binnen te tijd uit heb).
En ik durf het bijna niet te zeggen maar, terwijl de “hele” wereld bezig was met die van Trump, dook ik liever in bed (met het boek) De wereld van Sofie.

 

Thanks voor het lezen van Foto Friday, vind je het leuk? En wil je een like of reactie geven check Facebook.

X- Didi

ps. deze haalde het net niet: Sint Maarten gummen i.p.v. snoep, Hema red-velvet cake, in de kast op het werk, bijkletsen met Suzanne & Ploy (omdat we geen foto hadden gemaakt).