Foto’s van de maand: januari 2016 #Annette

image

De eerste maand van 2016 zit er al weer op, de blog is dus ook al weer een maand online. Time flies when you are having fun! Januari stond voor mij volop in het teken van goede voornemens en tentamens.  Mijn eerste maand stond vol met doelstellingen en verwachtingen voor het nieuwe jaar.

Oud en Nieuw, James Bond en goede voornemens.

Ik ging naar een James Bond feestje en daar waren goktafels neer gezet. Wat ben ik daar slecht in! ik houd het maar lekker bij yoga. Mijn goede voornemens voor dit jaar houden ook in meer yoga-en, gezonder eten en bewuster leven.

WIDM

Mijn favoriete programma aller tijden is weer begonnen, wie is de mol. Oh my …. wat is het weer spannend,ik ben echt een molloot. Het molboekje is dus ook aangeschaft. Volgen jullie dit ook??

Meer sporten

Mijn inspiratieplaatje voor aankomend jaar, meer sporten weer gezonder leven etc. Funny detail vanochtend is een slijmbeursontsteking geconstateerd bij mijn enkel, dus hardlopen zit er weer niet. Gelukkig moet ik veel stretchen, so hello Yin Yoga!

Leren en procrastination

Uitstellen is een van mijn grootste vaardigheden. Ik ben daar zo goed in. Nog twee uur op de klok om iets door te kunnen nemen, wat doe ik: nagellakken. Echt wat kan ik echt balen van mijzelf. Met sporten precies hetzelfde, dus note to myself: afleren dat uitstellen. Ik moest ook veel leren, daar was mijn hondje het niet mee eens, vaak gooit ze dan random haar hoofd op mijn laptop. Zien jullie ook mijn vol geplakte wettenbundel naast mijn smoothie?

Bloggen

Het leukste onderdeel vind ik onze op de mat reeks. Sandra bedankt, jouw verhaal vond ik zo mooi en ook inspirerend en was ook eigenlijk precies onze bedoeling om zulke verhalen te krijgen. De lunch was ook geslaagd en lekker.

Sneeuw

Yes er was eindelijk sneeuw! ik was daar zo blij mee, net zoals Santa, mijn hond. Eigenlijk wil ik een sneeuwgebied wonen. Elke dag sleeen, skieen en boarden, heerlijk.

Fucking perfect en koken

De docu van Sergio Herman was bij de NPO uitgezonden, wat een passie en wat een perfectie. Ik ben helemaal geïnspireerd door Sergio en probeer mijn kookkunsten te verbeteren. Zie mijn geitenkaassalade nieuwe stijl.

Maar ook meer groente, dus doe dat nu via de groene smoothies. Daarmee probeer ik mijzelf ook meer o.a. bleekselderij te leren eten. Dus dit is meer op het gebied van Sergio’s vrouw, Ellemieke. Zij heeft een heel boek over sapjes geschreven, wat voor mij een richtlijn geeft. Zo heb ik nog meer boeken daarover, maar vaak gebruik ik dit alleen als leidraad en maak mijn eigen creaties.

Gewonnen

Ik heb vorige week een leer jasje van Goosecraft gewonnen! super blij mee en vond dat ook echt een goede kickoff van dit jaar. Heb deze wel een maatje kleiner besteld als stok achter de deur.

 

Oftwel een inspirerende maand. Ik hoop dat dit deze maand ook zo door gaat.