Foto’s van de maand April 2016 #Annette

April, de eerste mooie lente dag, een steaprildentrip, lekker eten, koningsdag en nog veel meer leuks! Ik kon niet kiezen qua fotos, dus heb het hier maar bij gelaten, maar er waren veel meer momenten om te delen!

 

Londen
Ik was met mijn studievereniging vier dagen naar Londen, diverse foto’s in het bovenstaande collage zijn in Londen gemaakt. Zoals de foto van mij met de vlaggetjes, de klokkenposter, het egyptisch beeld (had ergens genoteerd welke het was, maar helaas notitie weg), de bloesemfoto en het Britisch Museum.
Dus de meeste fotos zijn uit londen, maar dit was ook wel het ding van de maand april! Ik ben dus onder andere bij het britisch museum geweest, wat echt super tof was. Al van jongs af aan heb ik een zwak voor de egyptische oudheid, en archelogie en geschiedenis. Het was echt een droom die uit kwam om daar eens heen te gaan. Maar aangezien ik rechten studeer en de studievereniging ook daarop gebaseerd was, deden we dit in onze “vrije tijd”. Gezamenlijk bezochten we een strafzaak in een rechtbank, maar ook de supreme court waar de foto met de vlaggetjes was gemaakt. Op dezelfde dag liepen we door het mooie park voor Buckingham Palace, waar alles in bloei stond en een heel gemoedelijk sfeertje hing. Het hele tripje was enorm leuk!

Geen plastic tassen meer
Zoals jullie weten mogen we per januari geen gratis plastic tassen meer krijgen van de winkeliers, ik heb daarom een verzameling met stevige tassen van andere materialen dan plastic. Deze versie van Harrods (jep uit Londen) vond ik enorm vet en maakte deze foto om mijn vriendje mee te plagen en om door te sturen naar een vriendinnetje die mee was op die reis. Ik blijf een zwak hebben voor dit soort souvenirs.

Groentenfrietjes
Via facebook kwamen heel veel berichten in de PBP groep binnen over de groentefrietjes die verkrijgbaar zijn via AH. De recensies van mede PBP’ers waren enorm lovend, dus ik begaf me er ook aan. Resultaat: IK BEN VERSLAAFD. Het is echt zo lekker, en fijn dat het iets meer verantwoord is dan de originele patat;). Ook al moet ik eerlijk bekennen dat deze maand echt niet lekker ging qua PBP, dus des te meer reden om nu hard aan de bak te gaan.

La Fuente
Mijn favoriete DJ was in Alkmaar en ik was daar heen gegaan met een vriend van me. De muziek van La Fuente vind ik zo “chill”, het brengt mij altijd gelijk in een goede stemming. Het was een leuk avondje, alleen jammer van de opkomst in de club waar het georganiseerd werd. Het was allemaal een beetje raar aangegeven op de site!

De Wereld Draait Door
Ik woonde de uitzending van afgelopen vrijdag bij en was heel blij dat zowel Ellie Lust (voor de molloten onder ons: aka miss Etherdiscipline) en Freek Vonk aan tafel zaten, maar ook natuurlijk de tafelheer Marc-Marie Huijbregts. Freek Vonk vind ik altijd heel boeiend vertellen, maar ik was blij dat het niet over beestjes ging in de zin van dat hij iets mee had. En Ellie Lust blijft gewoon geweldig, ondanks dat ze niet de mol is en ik door haar altijd met de klok mee nu mijn kamer doorzoek naar bijv. mijn sleutels. Verder was er toffe muziek van Lucas Hamming. Voor de uitzending was er een geïmproviseerd optreden met Lucas Hamming + band en Maan, de winnares van TVOH. Dat was echt heel mooi! Ik vind het altijd een beleving om zoiets bij te wonen, eigenlijk de eenvoud en het idee van het is gewoon normaal, maakt de beleving. Je realiseert je opeens dat het ook maar mensen zijn, maar ook hoe het allemaal gemaakt wordt en wat er bij komt kijken. Het blijft een vak apart TV maken en eigenlijk maakt of kraakt het publiek je show, indien je publiek er bij hebt zitten natuurlijk;).

Mooi weer
De week voor koningsdag was zo mooi, dat ik buiten in de tuin aan het werk ging. Om uit te leggen hoe bijzonder dat is: ik heb het altijd koud. No matter what, al zet je de kachel op 22 graden, ik heb het koud. Dus dat ik in mijn hempje zat buiten te werken was echt een exception! Het liedje van Annie MG uit Ja Zuster Nee Zuster: Elektrieke deken, is mijn lijf lied. Maar goed, de vitamine D kwam mijn lichaam binnen en ik had het sinds tijden weer een beetje lekker warm. Laat de zomer maar komen!

Kortom teveel verhalen, te weinig foto’s! Maar dankjewel voor het lezen van deze blogpost, volgende keer meer yoga en sport, dat beloof ik je!