Foto’s van de maand februari 2016 #Annette

image1Het is al maart! Soms heb ik echt het idee dat de tijd absurd hard gaat, daarom is het altijd leuk om nog even terug te kijken naar de afgelopen maand. Je krijgt dan toch weer wat meer grip op de tijd en wat er allemaal gebeurt is. De blog loopt steeds wat beter, maar het mag altijd meer;). We krijgen steeds meer feeling voor het technische gedeelte!

Op insta al kleine successen waar we toch stiekem zo trots als een pauw op zijn. O.a. Marie-Claire en yogamagazine vinden ons daar op leuk, het is klein maar toch heel fijn! Maar ook in mijn leven naast de blog gaat het wel z’n gangetje, op de uni heb ik veel leuke projecten en nog een leuk nieuwtje! Het kan zomaar zijn dat ik vanaf eind augustus vanuit een ander land ga bloggen: CANADA! Ik ben genomineerd om daar naar toe te mogen, maar moet daarvoor wel het e.e.a. nog regelen en halen. Note to myself: gas er op!

Dus ik neem je mee door de selectie fotos van mij in de maand februari! Een leuke maand met veel feestjes, uitgaan, maar ook leuk nieuws dus! (stom genoeg heb ik daar geen foto van).

Beyonce
Potjandikkeme wat wou ik graag naar Beyonce, super mn best voor gedaan 2 uur lang achter die krengen gezeten en zero resultaat. Ik blijf het een bizar systeem vinden en snap echt niet meer hoe dit kan. Ook tijdens Adele had ik geen geluk!
Ik denk dat ik het gewoon op geef om via die site kaartjes te gaan kopen, het lukt toch nooit! Koop wel de platen van de artiesten en met a little bit of imagination ben je ook bij het concert!

Sushi verslaving
Oh men, ik heb vlak bij mijn universiteit (we mogen geen school meer zeggen) een appie ontdekt die dus de vers gemaakte sushi verkoopt! Ik ben die week drie keer langs geweest en nu mag ik ook niet meer van mezelf heen! Het is niet goed voor mijn portemonnee!!

Santa in a box!
Zij is de ster in de downward facing dog! Ik ben zo gek op het beestje en ben elke dag dankbaar dat ik haar heb en haar baasje mag zijn. Het klinkt heel gek, maar zij kan dingen zo luchtig maken. Spelen en maf doen is een van haar grootste hobbies, net wanneer je geen zin in er in hebt besluit zij bijvoorbeeld in de sloot te springen of heel maf rondjes rennen, maar dan ook echt in cirkeltjes en mij een beetje uitdagen. Van haar heb ik het loslaten geleerd, ze kan of heel voorbeeldig zijn of net een koe voor de eerste keer in het jaar in de wei en dat maakt niet uit. Maar ook hoe makkelijk zij is, ik kan haar in die doos zetten en de hele kamer door trekken en ze vindt het nog geweldig ook. Ik studeer vaak thuis, ook mede om dat mijn moeder fulltime werkt en ik dan samen met mijn vriend vaak haar uitlaat etc. Dat is wel zo gezellig, een hele verantwoordelijkheid, maar wat je er voor terug krijgt! Ik vond dit een foto die ik wel met jullie moest delen!

Frozen
Sinds ik Frozen heb gekeken ben ik geobsedeerd door sneeuw en ijs! Toen er sneeuw was aangekondigd keek ik elke ochtend direct naar buiten of het gesneeuwt had. Een keer op een avond was er dus een klein beetje sneeuw en ik kon toch m’n geluk niet op! Volgens mij ben ik toch nog een beetje kinds;)

Uitgaan
Ik klaagde een tijdje dat ik het saai vond tegenover mijn vriend en vrienden en dat we nooit meer uitgingen, maar opeens stonden we een aantal keer in de kroeg of een club! Ik ben de jongste van het stel en nog student, op school ben ik een van de oudere en voelde me ook echt oud omdat weekenden voor mij in het teken stonden van herstel en rust. Maar ik merk dat ik uitgaan of in ieder geval gewoon lekker dansen, ouwenelen over van alles en nog wat toch wel heel belangrijk vind. Wellicht is het wat oppervlakkig, maar hee ik heb doordeweeks al genoeg veel serieuze dingen te doen. Het is een fijne afwisseling.

The Cage by Tiger Beer & Tosti Creative
Man, man, man, hoe doen ze het toch. Eerst Discoboodschappen en de Floating bar en nu the Cage. Super fijne feestjes, leuke muziek en een super vibe! Ik had die dag eerst een gezichtsbehandeling en een drukpunten massage bij mijn gezichtsverzorgingsmerk bij de Bijenkorf in Amsterdam, daarna moest ik opschieten (van zen naar stress in een minuut) naar een kantoor op de zuidas voor een project van de uni waar ik in zit, en daarna heerlijk met Didi eten bij Loetje!
Overigens die gezichtsbehandeling was echt heerlijk! eigenlijk ook een soort van me-time en iets wat ik zeker ga beschrijven aankomende maand;). Na de biefstuk bij Loetje CS en een gebakje (de laatste keer) zijn we rond half 9 naar het feest gegaan. ken je dat akward moment dat je op een verjaardag komt en je bent de eerste, zo voelde het, maar gelukkig bij de bar waren ze super enthousiast en tapte enthousiast een tiger voor mij en schonken iets anders voor Didi. Een non-alcoholisch drankje, waar ze natuurlijk wel even mee aan de haal gingen.
Het was een super leuke en gezellig avond geworden!

Paaseitjes!!!
We gaan al richting Pasen en overal zie je de eitjes al liggen. Mijn moeder had het dus ook in huis gehaald van een super goede chocolatier in Alkmaar! Het is net een echt kwartelei, wilde het bij wijzen van spreken haast in een broeikast leggen en wachten wat er uit kwam;). Ik vond het haast zonde om op te eten!

Behind every succesful is a substantial amount of coffee, and a good dog
Bij mij is het niet substantieel, maar eerder extensief veel coffee. Ik heb voor maart met mezelf afgesproken minder koffie, maar dan ook echt deze keer! Als Starbucks mij als enige klant zouden hebben, zouden ze nog steeds goed binnen lopen.

De foto’s van maart zullen veel meer sport en yoga bevatten! Soon more info!