Offline is the new luxury – ik trek de digitale stekker er even uit!

yb-afbeelding-flow-magazine-offline-is-the-new-luxury-blog-balansIk trek de digitale stekker er even uit.

Zo die eerste zin is er uit en dat geeft best een beetje lucht. In een voorgaande post hebben jullie kunnen lezen dat ik mijn prioriteiten ging bijstellen. En ik had natuurlijk niet verwacht dat ik een paar dagen later deze TIJDELIJKE beslissing zou maken. Maar het voelt heel goed.

Bron foto: Flow magazine

Hoewel ik het nog steeds moeilijk vind om in het dagelijks leven mijn grenzen aan te geven lukt dit steeds beter. Een auto-immuunziekte en een getriggerde depressie door de medicatie voor de auto-immuunziekte dwingen mij om op mijn grenzen te letten. Zelfs nu mijn gezondheid stabiel is. Ik kan het een beetje vergelijken met de uitleg die Jochem Myer gaf tijdens zijn optreden bij College Tour. Van de 20 batterijtjes heeft hij er nog twee over. Bij mij is die verdeling gelukkig iets gunstiger, maar luister ik niet naar mijn grenzen dan roept mijn body of mind mij terug. Al blijft bij mij soms nog denken / handelen in black or white, 50 tinten grijs daar doe ik niet aan;)

Blijven watertrappelen, terwijl je weet dat de reddingsboot niet komt.

 

Het werd tijd voor verandering. Komende maand zullen er nog een paar nieuwe blogs op de site komen die ik al geschreven heb maar nog niet online heb staan. Zoals een heel mooi interview met Yogini Suzanne, en de YogaExperience van Irma in het kerkje in Oosterleek en de laatste summer special van Lululemon, verder zullen oude blogpost terug komen die ik eerder geschreven heb.

Schrijven is mijn passie maar het voelt nu als een verplichting met druk en deadlines. En ook een beetje “Als blijven watertrappelen terwijl je weet dat de reddingsboot niet komt. Oké die laatste gaat misschien een beetje ver;) Maar ik wil graag weer naar de overkant kunnen zwemmen en onderweg genieten van het uitzicht!

Hopelijk hiervoor jullie begrip. Als ik aan de overkant ben horen jullie weer van mij.

Liefs Didi

 

ps. Irene van Flow Magazine, inspireerde mij, lees ook haar blog over offline als luxe.