Over ons

Welkom op de website van Yogabuddies,

Blog
Het blog voor iedereen die geïnteresseerd is yoga (lifestyle) en op zoek is naar balans in het hectische leven van vandaag de dag. Maar ook het leven met een knipoog neemt.

Annette & Didi
Wij zijn Annette en Didi, we volgen al een paar jaar yogalessen bij een fijne yogastudio, Yoganina in Hoorn. Tijdens de lessen krijgen wij inzichten die ook toepasbaar zijn in het dagelijks leven, worden flexibeler en komen ook de nodige stuggels tegen op de mat.

Yogalifestyle
Wij denken dat we niet de enige zijn en willen graag door middel van ons blog andere (beginnende) yogi’s inspireren en motiveren en zijn erg benieuwd naar jullie ervaring. Tevens is het voor ons een goede stok achter de deur om ook de yoga cq healthy lifestyle in ons dagelijks leven aan te passen, of althans een goede balans daar in te vinden.

Het is een avontuur en nemen jou daar graag in mee!

 

 

FullSizeRender

Noot: wij zijn leerlingen die houden van yoga en ons willen verdiepen in de yoga leefstijl. En hopen jou hiervoor enthousiast maken. Maar heb je lichamelijke ongemakken etc. overleg eerst met een arts of je elke houding kunt uitvoeren. Volg een les van een erkende yogadocent bij jou in de buurt die jou hierin kan adviseren.